בירור לאחר הפלה שנייה..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/05/2019 | 23:09 | מאת: מצפה בקרוב

שלום פרופ'. אז לאחר בטא מדשדשת ההריון כצפוי היה לא תקין והיום לבקשתי עברתי גרידה בשבוע 7 (ולא כדורים) אך כנראה שההריון תאם את שבוע 5 ( רק שק).זו גרידה שנייה שלי שהראשונה הייתה ב2/18 לאחר שנצפה דופק.שאלתי היא איזה בדיקות רצוי לבצע? אני מניחה שמומלץ אולי בדיקת קיריוטיפ, שקילת PGD וקרשיות יתר? ייעוץ גנטי מורחב? האם כדאי לבצע היסטרוסקופיה ואם כן מתי ( ביצעתי לפני כמה חודשים), כמו כן. לאחר ההפלה הקודמת השתנה לי המאזן ההורמונלי ומאז נהייתי פוליצסטית/הפרעה בביוץ שהובילו אותי לטיפולים (הגרידה הראשונה לאחר הריון ספונטני) האם הגרידה הנוכחית יכולה לשנות את המאזן בשנית? האם אני צפויה לבייץ ואולי כן לקבל ווסת לאחר הגרידה הזו? האם ישנו סיכוי שחלילה בעקבות ההפלה תהיה פגיעה ברזרבה השחלתית? יש לציין שאני בת 26, בדיקת amh ,יצאה 10.56 לפני כשנה בדיוק.( פרופיל הורמונלי לא ככ רלוונטי כיוון שנבדק לא בימין המתאימים) תודה רבה רבה!

http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=730 תוכלי לקרוא כאן על ברור להפלות חוזרות. בעקבות ההפלה לא תהיה פגיעה ברזרבה השחלתית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית