נגישות
נגישות

גירוי יתר שחלתי האם גם עם אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/05/2019 | 13:16 | מאת: מירי

שלום פרופ', אני לקראת הזרעה שניה. לקחתי זריקת אוביטרל בחצות והרופא אמר שאקח עוד אוביטרל יומיים אחרי ההזרעה לתמיכה. לא לוקחת הורמונים נוספים. רציתי לדעת האם יש סכנת גירוי יתר לאוביטרל? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

יש סכנת גירוי יתר לאחר אוביטרל, בהנחה שיש זקיקים מרובים בשחלות וערכי האסטרדיול גבוהים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית