מספר ביציות מקסימלי בשאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/05/2019 | 10:39 | מאת: דנית

שלום לך. תמונת מצב סופית של אשתי בגיל 44 וחצי לפני שאיבה ביום ראשון 12.5 בבוקר. הבוקר 10.5 בשחלה ימין היו 25,22,15,11 ובשמאל כלום הערב היא תיקח אוביטרל. שאלה 1.מהו מספר הביציות המקסימלי שניתן יהיה לשאוב? שאלה 2.בהינתן שנטלה אורגלוטרן כל ערב במשך 5 ימים רצוף מ5.5 ועד(וכולל)9.5 וזה היה כל פעם 0.25מ"ג/0.5מ"ל-מה הסבירות שיהיה ביוץ עד לשאיבה ולמעשה לא תהיה שאיבה?ברור שזה לא מדע מדוייק אז אולי אפשר הערכה מילולית או תשובה באחוזים.

1. אין מספר מקסימלי, ישאבו את כל הזקיקים שניתן. 2. סבירות נמוכה מאד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית