ערכי פרוגסטרון ובטא בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/05/2019 | 16:11 | מאת: תחילת הריון

היי, וסת אחרונה- 3.4.19 עשיתי בדיקת בטא ראשונה ביום ראשון (5.5.19) וייצא 67 עשיתי בדיקת בטא נוספת היום (7.5.19) וייצא 172 והפרוגסטרון ייצא 104. האם זה תקין?

תקין

08/05/2019 | 14:02 | מאת: נטילת הורמונים לתמיכה בהריון

תודה רבה על התשובה המהירה. בהמשך לשאלתי הקודמת, חשוב לי לציין שאני אחרי 4 הזרעות, כאשר הייתי מטופלת עם זריקות גונאל F. וסת אחרונה- 3.4.19 14.4.19- זריקת אוביטרל 15.4.19- הזרעה 16.4.19- הזרעה נוספת 23.4.19- עשיתי בדיקת ביוץ באמצעות מקלון וזה הראה 2 פסים מה שאומר שבייצתי פעמים באותו חודש. לפני הבדיקת בטא הראשונה, התחילו לי כתמים חומים שחשבתי שזה תחילה של מחזור (בלי דם) אשר פסקו אחרי 5 ימים. 5.5.19- בטא 67 הרופא טוען שיש חשש שההריון בסיכון בגלל ההפרשות ולכן המליץ לקחת תומכי הריון כגון: נרות פרוגסטרון, אסטרופם וזריקות פרוגסטרון. 7.5.19- בטא 172 אציין שבבטא האחרונה תוצאת הפרוגסטרון ייצאה 104.1 ואסטראדיול 575 לא ברור לי למה אני צריכה לקחת כל כך הרבה הורמונים אם הבטא תקינה ועולה כמו שצריך. אני ממש חוששת שאני לא לוקחת סתם או שמא זה יגרום נזק. אשמח לתגובה.

נראה שהרופא שלך סבור שיש בזה תועלת עבורך. לא סביר שזה יגרום נזק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית