מועד השרשה- לאחר הריון ודיוק בחלון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/04/2019 | 16:59 | מאת: ליבי

בת 43 ילדתי בגיל 41 לאחר ניתוח קיסרי ivf. 1. האם חלון ההשרשה יכול להשתנות מההריון הראשון ? 2. עד עכשיו ניסו להחזיר מוקפאים בני 3 ימים לפי מחזור טבעי ולא הייתה התאמה מדוייקת בהחזרה כפי שהייתה בהריון בגיל 41 האם נתינת אוביטרל יכולה לסייע בדיוק של ההחזרה ובהתאם הצלחה בהחזרה ? 3. במרפאתי יש הצלחות לבדיקת הera גם לעובר מוקפא 3 ימים האם אחרי הריון וניתוח קיסרי בגיל 41 יכול להיות שינוי בחלון ההשרשה בגיל 43 ולכן זה יכול לסייע באיתור חלון ההשרשה ודיוק בהחזרת עוברים ? 4. האם לאחר אוביטרל בתזמון החזרה יש להעלות את כמות התמיכה שניתנת . ניתן לי בד"כ ניתן לי 2 אנדומטרין ? בגלל שמתערבים בתהליך והוא לא לפי מחזור טבעי ?

1. כן. 2. לעתים כן. 3. יתכן. טרם פורסמו על כך עדויות ממחקרים. 4. לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית