סבב ראשון של ivf עזרתך בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/03/2019 | 14:52 | מאת: נועית

שלום, בת 33 , אני בסבב ראשון של ivf יום 9 למחזור לוקחת 3 ימים 150 גונאל ועוד 2 ימים 175 גונאל והתוצאות הן 3 זקיקים בגדלים 13,14,15 בשחלה שמאלית וערכי אסטודריול של 1200 עשיתי בעבר 2 הזרעות ללא הצלחה שהצליחו לייצר זקיק אחד כל פעם שזה מה שתמיד היה לי בביוץ .. הכל תקין אצלי ואצל בעלי ואנחנו ״לא מוסברים״ הייתי מצפה שאם הרופא שלח אולי לivf יהיו לי יותר זקיקים.. יש טעם ללכת לשאיבה במצב כזה? ייתכן ויהיו עוד זקיקים בהמשך ? תודה

מספר הזקיקים תואם את המינון הלא גבוה של התרופות.

24/03/2019 | 17:34 | מאת: נועית

אוקיי תודה היית ממליץ ללכת לשאיבה עם מספר נמוך כזה של זקיקים? הרופא לא רצה לתת רמה גבוהה של הורמונים ... כדי לא ליצור גירוי יתר מסיבה כלשהי שאינה מובנת לי..

לוי מה הציפיות שלך מהטיפול. בהחלט ניתן להרות גם משלוש ביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית