היסטרוסקופיה הוצאת שארית מהרחם שלושה חודשים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/03/2019 | 00:00 | מאת: עדי

שלום פרופסור זיידמן, שלושה חודשים לאחר לידה, הריון תאומים, ניתוח קיסרי. בבדיקה שגרתית נצפתה שארית ברחם, אורכה כ2 ס"מ. הוחדרו מים סטרילים לחלל הרחם ונאמר לי שעלי לעבור היסטרוסקופיה על מנת להוציא את התוכן. 1. האם זה יכול להיות שארית מהשלייה? (אני לא מדממת, לא כואב לי ואיני מרגישה בדבר חריג). 2. היכן ניתן לעבו הליך זה והאם יש חשיבות רבה לבצע בפרטי? האם ניתן גם באסותא? 3. האם היית ממליץ שאעבור בשלב זה היסטרוסקופיה או לחכות שזה ייפלט או ייספג מעצמו? (אני מניקה) תודה רבה פרופסור זיידמן היקר.

18/03/2019 | 17:25 | מאת: עדי

שלום פרופסור יקר, פספסת את הודעתי

1. כן. 2. אצל רופא שמיומן בפעולה במרכזי בריאות האישה וגם כמובן באסותא. 3. זה לא בהול, אבל כדאי להסיר את הממצא בפעולה היסטרוסקופית קצרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית