אפשר לעשות האם העמסת סוכר בצום?- הםא כדאי?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/03/2019 | 11:28 | מאת: רות

1.האם העמסת סוכר 50 בהריון עדיף לעשות בצום או לא כדי שהתוצאות יהיו אמינות והבדיקה לא תפגע בעובר 2.אם עדיף לא בצום, מה כדאי לאכול לפני?

1. התוצאות פחות אמינות כאשר עושים העמסת סוכר 50 בהריון. 2. לאכול רגיל.

13/03/2019 | 09:07 | מאת: רות

1.אם אעשה העמסת סוכר 75 בהריון התוצאה תהיה אמינה יותר מ 50? 2.. בבוקר אני רק שותה קקאו עם חלב ללא סוכר- האם אוכל לעשות אחריה את בדיקת העמסת סוכר או שעדיף לאכול גם סנדוויץ וכו' כדי שהבדיקה תהיה אמינה ותאבחן טרום סוכרת אם יש? 3. במידה ועשיתי את הבדיקה בשבוע 26 והיא היתה תקינה, האם יש לחזור עליה בשלב מאוחר יותר בהריון? כלומר האם תוכל להתפתח סכרת הריונית גם אחרי הבדיקה ? תודה

1. לא. 2. לא קריטי 3. לעתים תתבקשי לחזור על הבדיקה. למשל במקרה שיהיה ריבוי מי שפיר או רושם לעובר גדול.

13/03/2019 | 10:20 | מאת: רות

1.אם הבדיקה פחות אמינה בהריון האם אמינותה כמו בדיקת דם רגילה בצום וחבל/ מיותר בעצם לעשות אותה? 2. עשיתי העמסת סוכר 75 לפני ההריון ויצאה תקינה- האם זה עוזר בניבוי הסיכוי לפתח סכרת בהריון? המון תודה

14/03/2019 | 07:53 | מאת: רות

מקפיצה

1. מיותר לעשות את ה75 אם עשית בהיריון את ה 50. 2. רק במעט.

16/03/2019 | 02:07 | מאת: רות

לגילוי סכרת הריונית? (או טרום סכרת) לאור העובדה שהיא אינה אמינה תודה רבה

הבדיקה די אמינה אם היא נעשית כמו שצריך. אם לא תעשי, יתייחסו אליך בחדר לידה כמי שיש לה סוכרת לא מאובחנת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית