תופעות לוואי אחרי אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/03/2019 | 16:21 | מאת: ליאת

שלום פרופסור, אני שבוע אחרי ביוץ והזרקת אוביטרל.מרגישה עייפות רבה מהרגיל כבר כמה ימים,רעב והיום נפיחות בבטן וגזים.לא השתנה כלום .ביצעתי בדיקת הריון ביתית כדי לדעת אם האוביטרל התפנה כבר ואכן התוצאה היתה שלילית(הכוונה לא היתה בדיקת הריון ברור לי שמוקדם מידי). האם יתכן שהתופעות שאני מרגישה הן כתוצאה מהאוביטרל? או שהן יכולות להעיד על השתרשות? אני מרגישה ממש סחוטה מעייפות.

יתכן שזה קשור למתח הנפשי והגופני שמלווה את הטיפול.

06/03/2019 | 15:44 | מאת: ליאת

תודה אבל דווקא ממש לא לחוצה .אני רגילה להתאכזב אז הורדתי את מפלס הציפיות .. וכבר הזרקתי אוביטרל אבל לא היה לי בעבר תופעות בעוצמה כאלו . אני ממש נרדמת בסביבות שבע על הספה ובאופן כללי אני אחת שמאוד:קשה לה לישון.לא נכנסת למיטה לפחות עד 12 וקמה בחמש. וזה קצת משבש לי את היום.

באמת חריג. אולי תפני לרופא משפחה לברור נוסף.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית