מחזורים קצרים בני 3 שבועות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/02/2019 | 21:05 | מאת: אלון

שלום לך. אשתי בגיל 44 ועוד 4 חודשים-4 המחזורים האחרונים שלה היו קצרים בני 3 שבועות(20-22 ימים)כל אחד.על מה הדבר מעיד?והאם בנסיבות אלה גם מהפריה חוץ גופית היא כבר לא תוכל להרות? הערה-בעבר 2 הריונות ספונטניים תקינים וב4 המחזורים הקצרים האחרונים-בחלק מהם תועד ביוץ מוקדם על ידי ערכת ביוץ בייתית

בד"כ התקצרות המחזורים נובעת מהקדמת הביוץ בעקבות רמות עולות של FSH עם הירידה ברזרבה השחלתית. בנסיבות אלה הפריה חוץ גופית יכולה לסייע להרות, אך סיכויי ההצלחה נמוכים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית