האם ניתן לבצע מעקב זקיקים בגילי והאם ניתן ליטול איקאקלומין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/02/2019 | 10:52 | מאת: שירה

אני בת 49 מעולם לא הריתי וזה כיוון שלא ניסיתי. נישאתי לפני כשלוש שנים ואני מאןד רוצה להרות. יש לי מחזור תקין. נשאלת השאלה האם ניתן לבצע מעקב זקיקים בגילי? ואנינרוצה לקחת כדורי איקאקלומין. לתגובתך נודה. עופר ושירה דהן

ניתן לבצע מעקב זקיקים בגילך, אך זה חסר תוחלת, מאחר שרק עם תרומת ביציות תצליחי להרות.

10/02/2019 | 23:34 | מאת: נמאס מרופאים מייאשים

כמ הרופאים אמרו שאין שום סיכוי להריון אותו רופא שילם לי הרבה כי אני לא הייתי צריכה עוד ילד בגיל 47 אני סבתא אל תאפשרי לאף אחד לייאש אותך ברור? רק אלוקים מחליט !!!!! רק הוא לא רופא בשר ודם!!!!!!!

ברור שאצל נשים עם פוריות מוכחת (עם מסםר ילדים) הסיכוי אחר ויש להיזהר לפני שמפסיקים אמצעי מניעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית