עוברים מצויינים בגיל 44

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/01/2019 | 22:12 | מאת: ענת

עברתי שלושה סבבים. בסבב הראשון היה הריון כימי (שיכול להיות שנבע מכך שהפסקתי עם התמיכה מס׳ ימים לאחר החזרת העוברים). בסבב השני היה הריון והפלה בשבוע 8 בסבב השלישי ההריון לא נקלט. אני בת 44. (הייתי ממש עכשיו). בכל פעם נשאבות ארבע ביציות וכולן מופרות לעוברים מצויינים. ״הכי טובים שיש״ לפי המעבדה. פעמיים גודלו העוברים לבלסטו. העניין הוא שהיתה השרשה פעם אחת. האם שווה לנסות ולקוות לטוב, או שאין טעם?

עניין של מזל. אם היו עושים בדיקה גנטית לעוברים (PGS) היו מגלים שפחות מ- 10 אחוז מהעוברים היפים מאד תקינים מבחנה כרומוזומאלית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית