הזרעה עם הורמונים וביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/01/2019 | 16:22 | מאת: אני

שלום. אני בניסיון שני של הזרעה עם גונאל אפ 300 כאשר בסבב הזה לקחתי 9 ימים ברמה יומית של 62.5. יום 8 למחזור נצפו 2 זקיקים 10, 14 רק בשחלה ימין יום 11 למחזור נצפה זקיק בגודל 15 בשחלה ימנית יום 13 למחזור נצפה זקיק 15 בימנית ועוד זקיק בגודל 21 בשחלה השמאלית! האם היה טעות בפענוח הראשוני? הרי מעין צץ פתאום זקיק בגודל 21 ולא נצפה יומיים קודם לכן? בנוסף, נאמר לי באותו היום של הזקיק בגודל 21 להזריק אוביטרל ( ערכי e2 של 1197 ופרוגרסטרון 1.4 ו Lh 4.6 ) השאלה היא אם לא מאוחר להזריק את האויבטרל כי יש מצב גדול ואני גם מרגישה שאני כבר נמצאת בביוץ תודה על העזרה !

האוביטרל לא מונע ביוץ אם הגיע זמנו בעקבות העליה הטבעית ברמות ה- LH.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית