החזרה על בסיס ביוץ טבעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/12/2018 | 07:35 | מאת: אני

שלום. אני בת 29 בעברי הפלות רבות... רציתי לשאול. אני רוצה לעשות החזרה ללא הורמונים. אך השאלה שלי ...אם קיים סיכוי שיקלטו שתי עוברים ? 1. זה מביוץ הטבעי שלי. 2 החזרת העובר האחד ? אני שואלת כי ...יש לי מוקפאים מהליך ivf שעשיתי. עבור החזרה לפונדקאית. ועכשיו. אני רוצה לנסות שוב אליי. אך אסור שיהיה למ הריון מרובה עוברים . האם זה אפשרי בדרך הזו? אני חוששת .

זו אכן סכנה תיאורטית ותאלצי להימנע מקיום יחסים או מלהשתמש בקונדום סביב הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית