כשלונות חוזרים 5 בהפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/12/2018 | 12:18 | מאת: מיכאלה

שלום רב. בשנה וחצי האחרונות עברתי 3 הזרעות 4 שאיבות ו5 החזרות עוברים. כל ההליכים הסתיימו בכישלון. סיבת הכישלון והאי פריון לא ידועה. עברתי גם הליך להוצאת שרירן בגודל 2 ס"מ אבל חוץ מזה הכל תמיד נראה תקין. נשאבות בין 5-8 ביציות בכל פעם. תמיד יש 2-3 הפריות ומצב העוברים המוחזרים תמיד מצוין. למרות זאת אין הריון. אני בת 37 וחצי בן הזוג בן 39 וחצי. אשמח לשמוע דעתך

ההיסטרוסקופיה וצילום הרחם תקינים?

11/12/2018 | 15:49 | מאת: מיכאלה

כן. גם ההיסטרוסקופיה וגם צילום הרחם תיקנים, כמו כן ברצוני לציין שבהליך האחרון ביצעתי גם פיפל, אבל כאמור התוצאה לא השתנתה

צריך לראות את דוחות המעבדה שלך ואולי לשקול ביצוע PGS.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית