סיכויי הריון, חומצה פולית ותוספים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/11/2018 | 12:03 | מאת: ליבנת

היי, נותר לי עובר קפוא מגיל 40 8 תאים דרגה 2 שיטת icsi . הריתי בגיל 41 מביציות של גיל 40 1. מה הסיכויים לקליטה של עובר זה ? ביציות משימור של גיל 38 שהופרו בצורנה תקינה 8 תאים יום 3 לא הייתה קליטה . 2. בנוסף אשמח לדעת אם כדאי לבצע שאיבות על בסיס טבעי בגיל 43 - בדצבר אהיה . מה סיכויי הצלחה ? 3. אם ניתן לקחת חומצה פולית 5 מ"ג לאורך זמן כבר שנה וחצי נוטלת ... 4. איזה תוספים ניתן לקחת לאורך זמן שמסייעים לאיכות ביציות ולאורך כל החודש ? תודה

1. כ- 20% 2. תלוי בתוצאה. 5-10% 3. אפשר אם צריך. 4. אם מקפידים על תזונה מאוזנת אין צורך בתוספים מלבד חומצה פולית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית