ניתן לקחת פרוברה כל חודש אם אין ווסת חודשית?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/11/2018 | 08:55 | מאת: אלינה

שלום, בת 24 נשואה, בעלת שחלות פוליציסטיות מעוניינת בכניסה להריון. לאחר לקיחת פרוברה, ביום החמישי לווסת התחלתי עם טיפול באיקקלומין. כדור פעמיים ביום למשך 5 ימים. חודש וחצי לאחר הטיפול אין הריון ואין ווסת. האם לקחת שוב פרוברה ולהתחיל סבב שני באיקקלומין? או שלקיחה ממשוכת של פרוברה מסוכנת וצריך להמתין תקופה מסויימת?

לקריאה נוספת והעמקה

אם הטיפול כשל, ובהנחה שהיה ביוץ, אז הווסת חייבת להגיע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית