מגרד באזור היריכיים, ידיים והבטן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2018 | 21:51 | מאת: נטע

שלום פרופסור, שבוע 30, הריון תאומים. מגרד לי מאוד באיסור הרגליים, יריכיים, ידיים והבטן. קראתי שזה יכול להיות סימנים לרעלת או לכולסטזיס וכדאי לבדוק תפקודי כבד. 1.מה דעתך בעניין? 2.יש לי תור לרופאה שלי ביום שלישי, האם דחוף שאבקש מחר או שזה סובל דיחוי ליום שלישי? 3. מה אפשר לעשות בכדי להקל על הגרד?

1. באמת כדאי. 2. יכול כנראה להמתין למחר. 3. תלוי מה הגורם. תרופות אנטיהיסטמיניות עוזרות במקרים רבים. יש גם תרופות שמסייעות להפרשת מלחי מרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית