בטא אחרי החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2018 | 12:15 | מאת: עמ

שלום, עברתי החזרת 3 מוקפאים (בני 3 ימים) ב-29/10. היום עשיתי בטא שיצאה 257. האם זה תקין או נחשב נמוך? לאור העובדה שההריון הקודם היה חוץ רחמי, ניתן לדעת לפי הבטא האם זאת תחילתו של הריון תקין או האם זה הריון מרובה עוברים?

נראה כמו התחלה של היריון תקין. לא ניתן עדיין לשלול היריון מרובה עוברים.

15/11/2018 | 23:14 | מאת: עמ

תודה רבה על תשובתך. בתאריך 13/11 הבטא הייתה 595 וב15/11 היא 1375. האם זו עלייה תקינה או שרמת הבטא יחסית נמוכה עדיין, בהתייחס לתאריך ההחזרה? אני חשה מיחושים באיזור הרחם, בעיקר בצד שמאל. האם זה יכול להעיד על הריון חוץ רחמי או שזה טבעי להרגיש כאבים חלשים מאוד גם בשלב הזה של ההריון כשההשתרשות הסתיימה?

עליה יפה, שלא מתאימה להיריון חוץ רחמי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית