שלום פרופסור זיידמן.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/10/2018 | 07:21 | מאת: אני

שלום. אני בת 32. ולאחרונה היה לי דימום לא סדיר. קיבלתי ווסת. ושבוע לאחר מכן שוב דימום במשך 4 ימים.עשיתי א"ב נמצא ציסטה עם נוזל צלול. קוטר 2.5. לזה נלווה כרגע כאבי בטן חזקים תחתונה וגב .בחילות וסחרחורות. ( לפניי כחודשיים סבלתי מדלקת באגן לאחר הסרת פוליפ מהרחם והידבקויות). אודה למענה.

מה השאלה?

24/10/2018 | 13:17 | מאת: אני

שלום סליחה. השאלה היא. מה לעשות? אני בינתיים סובלת בכאבי בטן. האם אולי מדובר בדלקת באגן? ולמה נוצרה הציסטה הזו? הטכנאי אמרה שאני אחריי ביוץ.

אם את סובלת מכאבי בטן כדאי להיבדק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית