כאבי בטן לאחר ביוץ מה המשמעות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2018 | 16:45 | מאת: ליאת

עברתי הזרעה ביום הביוץ. 6 ימים אחרי ומרגישה כאבים בבטן התחתונה באיזור הרחם . נאמר לי שזה ככול הנראה פעילות של הגופיף הצהוב. מה המשמעות של האמירה הזאת? האם זה עשוי להעיד על השתרשות? אני כבר ביום ה9 אחרי וההרגשה נותרה בתוספת הרבה בלאגן של גזים בבטן ונפיחות.

יתכן שיש לך תגובה לפרוגסטרון שמפריש הגופיף הצהוב.

24/10/2018 | 10:56 | מאת: ליאת

תודה. זה אומר שזה בסהכ חיובי? לא היה לי את התופעה הזאת בהריונות הקודמים(3 במספר) .האם תחושת לחץ בבטן התחתונה יכולה להעיד על השתרשות? הופיע לראשונה כאבים ממש דוקרים ביום ה6 ואז עבר ומאז קיימת תחושה של לחץ בבטן התחתונה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית