צירים לא סדירים שבוע 37

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2018 | 13:49 | מאת: טלי

בת 46 הריון ראשון מתרומת ביצית .תחילת שבוע 37. מהלך ההריון תקין. כבר שבוע שיש לי צירים לא סדירים בתחתית הבטן - כמו כאב מחזור שבא והולך..זה נמשך מספר דקות וחולף מעצמו . כמו התכווצויות קלות. עברתי מוניטור עוברי אשר הראה דופק תקין של העובר ונוכחות צירים בערכים סביב 45. האם זה אומר שבקרוב יופיעו צירים סדירים אמיתיים ? האם ניתן לדעת מתי יהיה מועד הלידה ?

סביר להניח בשבוע 37 שבקרוב יופיעו צירים סדירים אמיתיים. לא ניתן לדעת מתי יהיה מועד הלידה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית