שלום פרופסור זיידמן. שימוש במוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2018 | 01:59 | מאת: אני

אני בת 32. בעברי הפלות רבות. עברנו בעבר הליך פונדקאות ואחריו אני הצלחתי להיכנס להריון טבעי ונוחד לנו ילד בריא( אמנם בלידה מוקדמת עקב היפרדות שליה). עכשיו- אנחנו רוצים לנסות הריון נוסף. (ברקע אני סובלת מאד מאנדןמטריוזיס.) יש לי מוקפאים שנשארו עקב הפונדקאות שעשינו. אני יכולה להישתמש בהם ולעשות החזרה ? למרות שאולי יש סיכוי שאכנס להריון טבעי? אני שואלת. מכיוון שאני לא רוצה להמתין בינתיים שהאנדומטריוזיס יחמיר. עברתי כבר שניי ניתוחים. אודה למענה.

את יכולה להשתמש בעוברים המוקפאים למרות שאולי יש סיכוי שתכנסי להריון טבעי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית