התלבטות לגבי אופן ההחזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2018 | 08:58 | מאת: מיכל

אני בת 42 ו7 חודשים . אני שוקלת לעבור טיפול החזרה אחרון . נותר לי עוד עובר מוקפא 8 תאים דרגה 2 יום 3 מגיל 40 ו6 ביציות משימור גיל 38. אשמח לשמוע את דעתך 1. מה אופן ההחזרה המיטבי והאפקטיבי ביותר שניתן לעשות עם " מה שנשאר " בהנחה שאני מעוניינת בעוד טיפול החזרה אחד בלבד 2. האם ניתן לשלב בין עובר מוקפא לעובר טרי מביציות שימור ? 3. האם ניתן להחזיר יותר מעובר אחד ( ביציות מגיל 38 וחצי ועובר מגיל 40 ) עקב החשש שלי מהריון תאומים בגילי ? תודה רבה

1. לא כל כך הבנתי את השאלה. 2. ניתן לשלב בין עובר מוקפא לעובר טרי מביציות שימור. 3. ניתן להחזיר יותר מעובר אחד, אבל אז יש באמת חשש לתאומים

20/07/2018 | 13:48 | מאת: מיכל

שאלה 1 מהי הדרך האפקטיבית להשגת הריון עם המאגר שנותר 6 ביציות משימור גיל 38.5 והעובר המוקפא שציינתי מגיל 40- 8 תאים דרגה 2 . כוונתי מהו הטיפול המומלץ מבחינת מה להחזיר , מתי להחזיר וכמה להחזיר אני מעוניינת בניסיון אחד אחרון . תודה

אפשר להפרות את הביציות, לראות כמה עוברים מושגים ומה איכותם, ואז להחליט כמה עוברים להחזיר והאם להפשיר באותה הזדמנות גם את העובר המוקפא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית