שתי שאלות לגבי בריאות והצלחת הטיפולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/07/2018 | 12:30 | מאת: שתי שאלות לגבי בריאות והצלחת הטיפולים

שלום, אני בת 39 ומנסה להיכנס להריון, כאם יחידנית, על ידי זרע שקניתי בחו ל. אני אחרי הזרעה ראשונה שנכשלה, עם זאת, הפרופיל ההורמונלי שלי תקין, הגוף שלי מייצר בייציות וכרגע אין לי בעיה בריאותית נראית לעין. אני מבינה כי לבריאות שלי יש קשר להצלחה להיכנס להריון. לכן אני לא צורכת ניקוטין, אלכוהול, והגבלתי את צריכת הקפאין שלי לכוס ליום. אבל לגבי שני נושאים לא הצלחתי לקבל דעה מוחלטת, באשר איך עלי לנהוג. לכן אני שואלת אותך: 1. האם לעישון מריחואנה יש השפעה על ההצלחה שלי להיכנס להריון? 2. האם יש להימנע מפעילות גופנית? ואם לא, איזו פעילות עלי לעשות? וכמה פעמים וזמן בשבוע? אשמח אם תעשה לי סדר בעניין, מלא מלא תודה, הדס.

1. כמו מכל תרופה וסם, כדאי להימנע גם ממריחואנה לפני ובעת היריון. 2. פעילות גופנית מאד מומלצת, ומדריך כושר יוכל לבנות לך תכנית שמותאמת לנתוניך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית