בדיקת זרע של בעלי ......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/07/2018 | 10:16 | מאת: eden

היי יש לי שחלות פובליציסטיות ואני לפנה הפריות ועכשיו ביקשו מבעלי לעשות בדיקת פוריות אני אמח עם תוכלו להגיד לי מה הבעיה עם יש לו בכלל נפח : 1.5 מ”ל. ‏ ריכוז: 106‏‎ X‏103 במ”ל ‏ ‏ ‏ מספר תאי זרע בדגימה: 106‏X‏154.5‏ בתנועה: 106‏X‏ 70 במ”ל (% 68) ‏ ‏ ‏ סוג תנועה: בעיקר IV III ‏ התנזלות: מלאה ‏ צבע: לבנבן צהבהב PH‏: 7.5‏ לויקוציטים ותאים עגולים : מעטים (106‏X‏1) ‏ ‏ ‏ ‏ בבדיקה מורפולוגית נמצאו:‏ ‏% 3 תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים ‏ ‏ ‏ פתולוגיות ראש תא הזרע: % 77‏ פתולוגיות ‏MIDPIECE‏: % 18‏ פתולוגיות זנב: % 2‏ סיכום: ‏ ריכוז תאי הזרע – בתחום ערכי הנורמה של ה WHO ‏ שיעור התנועתיות – בתחום ערכי הנורמה של הWHO ערכי המורפולוגיה של תאי הזרע התקינים – נמוכים מהנורמה של ה WHO

הזרע בסה"כ תקין. אין כנראה משמעות רבה במקרה שלו לשיעור מעט נמוך של תאי זרע בעלי צורה תקינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית