מהן המלצותייך ביחס למסלול תרומת ביצית?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/07/2018 | 13:45 | מאת: דינה

אשמח לדעת מה העקרונות החשובים בבחירת מסלול ועד כמה יש אפשרות לבצע החזרה בארץ מבלי לקבל תרומות דווקא מאוקראינה... אשמח גם לדעת האם יש מסלול של תורמת בלעדית, אפשרות לראות תמונת ילדות וגם אפשרות לזיהוי התורמת בפני הילד בנקודת זמן עתידית. תודה

חשוב שיהיו בלסטוציסטים מאישה צעירה שעברה בדיקות גנטיות, וכמובן שיעורי היריון ולידת חי גבוהים באופן עקבי לאורך זמן. במסלול שאני בוחר בו, Mom's Project בבית חולים אסותא, ניתן לבצע את ההחזרה בישראל וניתן לראות תמונות ילדות של התורמת. אפשרות לזיהוי התורמת בפני הילד בנקודת זמן עתידית חוקית כיום רק בארה"ב, ואני לא מכיר יחידה בארה"ב שמוכרת על ידי משרד הבריאות לביצוע החזרה בישראל.

15/07/2018 | 13:28 | מאת: דינה

אני לא מעונינת בתורמות מאוקראינה בעיקר בגלל עברנו עם העם הזה... יש מסלולי תרומה ממדינות אחרות באסותא? אצלך במרפאה? מעדיפה החזרה של עוברים טריים ובלסטוציסטים ממדינה אחרת.. גם אם אצטרך לנסוע..

כן. יש מגוון אפשרויות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית