שאלה..........................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/07/2018 | 14:02 | מאת: עמנואל

פרופ שלום, אני אשמח להתייעץ עימך. אני בת 38 בהריון ראשון בשבוע 11 לאחר טיפולי IVF רבים. בעוד שבועיים יש לי ביופסיה מציפורן הבוהן בכף רגל ימין. זה ללא הרדמה אך מבוצע באסותא בחדר ניתוח ע"י כירורג פלסטי. האם יש בעיה/ מניעה בגלל ההריון? ( מזה מספר חודשים יש לי פס שחור לאורך הציפורן. תודה עבור המענה ובאותה הזדמנות אני רוצה להודות לך מקרב לב על המענה המקצועי והמהיר. אין כמוך-תודה!

לא נראה לי שיש מניעה לפעולה כזו, אך יש לידע את הרופא שאת בהיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית