איכות ביציות בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/07/2018 | 01:33 | מאת: מיכל

שלום. בת 42 ללא ילדים.. כרגע בהריון ספונטני שלא מתפתח נמצא רק שק ובקרוב אעבור הפלה. 1.האם בהכרח זה שההריון לא מתפתח ונמצא רק שק ריק קשור לגיל המבוגר והאם זו בדרך כלל בעיה של כרומוזומים,שמנבאת גם את סיכויי בעתיד? 2.איך ניתן לשפר את איכות הביציות ולא רק את כמותן נוטלת יוביקווינול 600מ"ג כחודשיים ושוקלת לקחת דאה למשך כמה חודשים( ללא הוראת רופא) 3.מה הסיכויים שלי להרות בגיל זה לאחר ארבעה ivf שלא הניבו הריון והריון ספונטני אחד שלא מתפתח. תודה מראש על מענה

1. לא בהכרח, אך לעתים קרובות יש קשר. 2. יתכן ו-DHEA יכול לשפר את כמות הביציות שמגויסות ואז אולי יהיה סיכוי גבוה יותר לביצית תקינה. 3. 5-10% כל חודש.

08/07/2018 | 16:40 | מאת: דורית

משיח כותב שרוב העוברים דפוקים מגיל ארבעים... בלי לתת הרבה תקווה...

אז זו דעתו.

10/07/2018 | 00:12 | מאת: נטע

לא היית רוצה לבזבז את הזמן שלך בעוד ועוד שאיבות והחזרות. אין בעיה עם רופא אופטימי כל עוד הוא גם אומר את האמת בפנים ואת הסיכויים האמיתיים. שהאישה תחליט אם בא לה להמשיך ולהמשיך עם אחוזים נמוכים להצליח. נכון שמשיח טיפה החמיר כשאמר שכל העוברים לא איכותיים מעל גיל 40 אבל הוא מתכוון לטוב. הוא רופא מצוין.

ללא ספק

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית