טיפול בנרות אוטרוגסטן בשבוע 29

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/04/2018 | 11:10 | מאת: מאיה

שלום רב, אני שבוע 29 להיריון ספונטני. בשל היסטוריה מיילדתית (היריון קודם תאומים, לידה מוקדמת בשבוע 33 וקיצור צוואר רחם בשבוע 27) אני נמצאת בהמעקב של מרפאה להיריון בסיכון, הרופא המליץ על טיפול בנרות אוטרוגסטן. יש לציין כי כרגע צוואר הרחם תקין אך אני חווה צירונים החל משבוע 20 לערך. האם טיפול בנרות אוטרוגסטן בשלב זה של ההריון יעיל? האם יש טיפול אחר אשר יעילותו גבוהה יותר? אודה מאד לתשובתך, מאיה

מקובל כיום להציע במקרים כשלך תמיכה עם פרוגסטרון שנמצאה יעילה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית