זריקת elonva ורזרבה נמוכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/11/2017 | 11:07 | מאת: מיטל

שלום, ברצוני לשאול: בת 41.5 עם רזרבה נמוכה מאוד AMH 0.50 במהלך שנה האחרונה- 2 הזרעות בכל סבב 2 ביציות (הריון אחד מחות לרחם) ו2 IVF ללא הצלחה -זקיק אחד בלבד בכל סבב. טופלתי מאז בהדרגה עם הורמונים שכעת הועלו הרבה. לאחר 2 סבבים IVF עם מנופור, כעת קבלתי מרשם לELONVA 150MG ושאליו יתווסף גם מנופור מוליטידוז. רציתי לשאול, עד כמה יכול לעזור הטיפול עם אלנובה במקרה שלי? האם יתכן וייראו יותר זקיקים הפעם? תודה מראש

התגובה לאלונבה היא טובה יחסית אצל נשים נשים עם רזרבה שחלתית נמוכה ויתכן ויהיו הפעם יותר זקיקים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית