מתח נפשי לאחר החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/07/2017 | 12:57 | מאת: אנונימית

שלום פרופ', ביום ראשון 25.6 עברתי החזרה של 3 עוברים מוקפאים (2 של 8 תאים ו-1 של 6 תאים) . בת 42.5 לוקחת לתמיכה קרינון פעמיים ביום ו-2*2 פרגינובה. אני נמצאת במצב נפשי מאוד לא טוב - דיכאון עקב משבר עם חבר ובוכה המון. במצב של סטרס ורעידות בגוף , חוסר שינה וחוסר תאבון. האם הטיפול אבוד לאור המצב הנפשי שאני נמצאת בו ?

הטיפול לא אבוד בגלל מצבך הנפשי, אך פניה לאיש מקצוע לשם קבלת תמיכה נפשית או תרופתית מאד מומלצת.

08/07/2017 | 11:54 | מאת: אנונימית

מחר יום ראשון בדיקת דם אתמול 12 יום לאחר החזרת המוקפאים ביצעתי בדיקה ביתית מצורפת התוצאה..אפשר להסיק שמדובר בהריון?

אני לא רואה את התוצאה.

11/07/2017 | 10:49 | מאת: תוצאות בדיקת בטא

שלום פרופ' ביצעתי בדיקת דם 14 יום לאחר ההחזרה (החזרה ב- 25.6 , 3 עוברים בני 3 ימים) בדיקה ב- 9.7.17 = בטא 568 בדיקה ב-11.7.17 = בטא 949 האם הערכים תקינים והאם יכול להיות שמדובר ביותר מעובר אחד ? איך מחשבים את גיל ההריון ?

הערכים תקינים ויכול להיות שמדובר ביותר מעובר אחד. גיל ההיריון ניתן לחישוב כשבועיים ממועד החזרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית