דיכוי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/09/2001 | 20:07 | מאת: עמית

קיבלתי מרשם לסינרל+ מטרודין לקראת טיפול הפרייה שני היום קיבלתי (בעזרת ארגסט) את המחזור, ברצוני לציין כי אין לי ביוץ טבעי ומצב ההורמונים+זקיקים ורירית נשאר סטטי כל החודש ללא טיפול הבנתי כי את הדיכוי יש להתחיל ביום השלישי אולם אין איש בבית החולים עד יום ראשון, האם זה קריטי להתחיל דיכוי (כאשר כאמור באופן טבעי המערכת אצלי"מדוכאת") ביום הרביעי? תודה מראש

20/09/2001 | 20:27 | מאת: המישהי הותיקה

דקפפטיל מקבלים ביום השלישי, סינרל כשבוע לפני מועד הוסת הצפויה (כלומר אחרת מאוד את המועד למחזור טיפולים זה ועליך להתחיל עם הסינרל לפני הוסת הבאה). אגב, בנוכחות סינרל קורה ובכלל לא מופיעה הוסת וזה לא נורא - כך הגעתי להריון הראשון שלי

20/09/2001 | 20:38 | מאת: עמית

לפעמים מתחילים סינרל בהתחלת המחזור (ראי תשובת הדר')

אצלך אולי פחות קריטי מתי מתחילים טיפול עם סינרל, אבל לעתים בפרוטוקול "קצר" מעונינים דווקא להיעזר בהשפעה הראשונית של סינרל שדווקא מגבירה את גירוי השחלות. מומלץ על כן להייעץ עם הרופא המטפל.

20/09/2001 | 20:39 | מאת: עמית

.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית