חולשה אחרי פליטה של זרע

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

19/12/2016 | 12:30 | מאת: אלי

שלום דוקטור. בן 56 בריא בדרך כלל בריא לא נוטל תורופות אחרי סקס והוצאת זרע סובל מחולשה וכאבים במפרקים חוסר אנרגיה ושחור מתחת לעיניים.לעיתים גם חוסר מצב רוח ורק לאחר יומיים מתחיל לחזור לעצמי.הסיפור הזה כבר נמשך במשך כעשרים שנה. אשמח לדעת מה הסיבה לדעתך. ואיזה רופא על לפנות בכדי לטפל בבעיה. ברצוני לציין שהבעיה לא קושרה להתעייפות מהסקס אלה קשורה רק לאחר הוצאת לזרע. תודה אליהו

שלום אלי ברפואה הסינית ישנה חשיבות רבה בהקשר שאתה מציין לכוח של הכליות . ולפי מה שאתה מתאר זו ממש בעיה של כליות בראי הרפואה הסינית. א- רפואה סינית היא הכי נכונה לך כדי לטפל בזה. ב- טאנטרה ללמוד לגמור ללא שפיכה - זה גם יחזק אותך וגם תלמד להינות יותר מהסקס. בהצלחה

19/12/2016 | 17:52 | מאת: אלי

תודה רבה אתה יכול להמליץ לי על תזונה או תרופה שיכולה לעזור לכליות

מנהל פורום כאב ורפואה סינית