לחץ וחרדות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

02/12/2013 | 23:26 | מאת: איתי

שלום רב,אני סובל רבות מלחץ (טיפוס לחוץ בד"כ, שלאחרונה נמצא בתקופה מאוד מלחיצה) ומחרדות.אני מטופל הן בתרופות "נפשיות" והן אצל פסיכולוגית.קיבלתי המלצה מהפסיכולוגית לפנות לדיקור לשם טיפול והרגעת הלחץ והנפש (במילים שלה - להרגיע את המערכת).השאלה שלי היא האם הרפואה המשלימה לא סותרת את הרפואה הקונבנציונלית? האם דיקור יכול לסייע לי בהפחתת המתח?אשמח לכל תשובה וסיוע!

21/12/2015 | 16:45 | מאת: שי

שלום איתי, כנראה שאתה סובל מלחצים וחרדה כמו המון אנשים במדינת ישראל, אתה מוזמן לבוא אלינו לייעוץ אנחנו נשמח לעזור לך עדי 09-8989822

שלום איתי אכן הבעיה שאתה סובל ממנה היא בעיה דיי נפוצה בארץ - אבל נחמת רבים היא נחמת טפשים אל לך להסכים עם המצב ואפשר להשתחרר מהחרדות, זה לוקח זמן וסבלנות, אין שום מניעה לעשות טיפולי דיקור יחד עם התרופות שאתה מקבל. לי אישית יש כמה מטופלים שמטופלים בדיקור יחד עם התרופות המערביות נוגדות החרדה. אתה מוזמן ליצור קשר ואנסה למצוא לך מטפל\ת טובים באזור מגוריך. בברכה ניר מנהל הפורום

מנהל פורום כאב ורפואה סינית