כאב ראש כרוני

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

10/09/2012 | 16:26 | מאת: מיכל

שלום לך, אשמח אם תוכל לעזור לי בעצה ו/או בהכוונה. בן הזוג שלי סובל מכאב ראש כרוני למעלה משנתיים. הכאב ממוקד בעיקר באזור המצח ומאחורי העיניים והוא נמשך כל היום ורוב הזמן עם עלייה בעיקר בשעות הצהריים. יש ימים שהכאב גורם לחוסר יכולת לתפקד פיזית ומנטלית ויש ימים יחסית יותר "קלים" בהם הכאב ממשיך על אף התפקוד. בדקנו עם שני מנהלי מחלקה נוירולוגים ביניהם אחד מומחה לכאבי ראש שלא מצאו מה ומדוע יש כאבי ראש, כמו כן נעשו בדיקות C.T וMRI וגם שם הכל נמצא תקין, מהצד הלא קונבנציונלי, במשך תקופת מה הוא טופל בעזרת אוסתאופטיה, ולאחר שלא נראה כל שיפור, החל בדיקור סיני שעזר למעשה רק במעט בכך ששחרר את העייפות הכרונית המתלווה לכאב המתמשך. הדיקור נמשך כ3 חודשים ונראה שגם זה לצערנו לא עובד, מה גם שניסינו טיפול כלשהוא פסיכולוגי- בסגנון של הרפיה, EMDR וגם זה לא. לציין כי התזונה שלו בריאה ומאוזנת הכוללת כל אבות המזון, שתיית מים וכד' ומצב בריאותי מלבד זאת תקין. אנו אובדי עצות ובעיקר בן זוגי שממשיך לצערי לסבול מהכאב הנורא. אודה לך ולכל מי שיכול לעזור תודה בברכה מיכל

שלום מיכל נשמע באמת כמקרה קשה!! שתי שאלות לפני התשובה שלי - הראשונה באיזו מסגרת נעשה הדיקור ( פרטי או קופ"ח) והאם עברתם במרפאה לכאבי ראש ופנים באיכילוב? ניר סלמה

11/09/2012 | 10:05 | מאת: מיכל

שלום ניר, המרפאה באיכילוב מכיוון שהיה תור לעוד חצי שנה פנינו באופן פרטי ומיידי לד"ר מוסק המנהל את המרפאה ומומחה לכאבי ראש, הוא לא ידע למה ומדוע כפי שכתבתי, הדבר היחידי שהמליץ לנו , בתקווה אולי יעזור כמו ירייה באפלה..זה טיפול EMDR שכלל לא עזר. לגבי הדיקור הלכנו באופן פרטי. בין לבין אנו מנסים אולי מרפאת כאב ברמב"ם (אנו מאזור הצפון) ומחכים כבר חצי שנה לתור, על אף שאני לא יודעת במה הם יכולים לחדש. יום טוב מיכל

הי נשמע מקרה קשה!!! בהחלט!! הייתי מציע לך להגיע אלי לטיפול כי זהו תחום ההתמחות שלי... אבל אולי תנסו להגיע לד"ר גליקסמן קודם , הוא פסיכולוג ועושה cbt - cognitiv behavier tritment מס הטל שלו 0546670570 הוא מקבל בהוד השרון. בהצלחה

25/09/2012 | 13:11 | מאת: מיכל

תודה ניר וגמר חתימה טובה. ניסינו אצל פסיכולוגית גם כן ולא עזר, לכן אין מה ללכת לעוד אחד מתפללת בע"ה שנמצא מה זה ויותר מכך נמצא איך לטפל ולהירפא מזה בע"ה.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית