כאבים על רקע פגיעת חוט שידרה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

21/02/2010 | 09:14 | מאת: עדנה

מוטי שלום.לפני 16 שנה נפגעתי בתאונה בחוט שדרה צווארי. אני סובלת מאוד מכאב במפרקי הגב והברכיים על רקע ממצאים פתולוגיים קלים בלבד אם בכלל. הכאב מוביל לחוסר תפקוד מינימלי. יש חוסר בדיכוי תחושת הכאב במוח ואי הפסקה של שדרי כאב מחוט השדרה למוח למרות ש"המכה" עברה מזמן. לרפואה הרגילה אין כל כך פתרונות. אשמח לכל אצע. עדנה

23/02/2010 | 00:54 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום עדנה אחת ההשערות לגבי אופן ההשפעה של הדיקור הסיני על מערכת העצבים והיכולת להוריד את רמת הכאב הינה בחסימת פעילות עצבית המודיעה למוח על הכאב. יתכן שניתן יהיה לעזור לך באמצעות דיקור אולם דרוש מידע נוסף. פני אלי לקבלת מידע נוסף בנושא אפשרויות הטיפול. בהצלחה מוטי

24/02/2010 | 09:47 | מאת: עדנה

תודה על תשובתך. איך עלי לפנות אליך? תודה עדנה

מנהל פורום כאב ורפואה סינית