בעיה, אך לא בדיוק כאב

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

14/01/2008 | 17:49 | מאת: אלה

שלום. אני סובלת מזה הרבה זמן מבעיה שאני לא ממש מצליחה להסביר. זו מעין תחושה של רעד בגוף, רעד בידיים, כאילו הגוף והראש לא יציבים ואני לא יכולה להתרכז ולתפקד. התחושה היא כאילו אני הולכת להתעלף כל רגע. עשיתי מספר בדיקות דם ובדיקת CT מוח ולא נמצא דבר. אני רוצה לעשות עוד בדיקות, הבעיה היא שבגלל שאני לא מצליחה להסביר את התחושות שלי הרופאים לא יכולים להפנות אותי לבדיקה הנכונה. האם שמעתם על תחושות דומות והאם אתם חושבים שרפואה סינית יכולה לעזור לי? תודה

15/01/2008 | 15:54 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום אלה רעד בגוף מכונה בשפת הרפואה הסינית "רוח פנימית". כמובן אין זה אומר שיש רוח כלשהי בגוף אלה מצב שבו יש גירוי מוגבר של מערכת העצבים המביא לתופעות נויולוגיות כגון רעד, התכווצויות שרירים, סחרחורת ותופעות נוספות. אני חושב שלרפואה הסינית יש מה להציע לך: שילוב של דיקו סיני וצמחי מרפא. בברכה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית