כאבים ובחילות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

01/12/2009 | 17:30 | מאת: מרטין

0000oo000000543 שלום רב, לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש כאבים בבטן העליונה בצד ימין ואחר-כך עבר גם לצד שמאל.כמו כן התחלתי להרגיש טעם מר בפה, ללא הקאות וללא ירידה במשקל.ברקע,סוכרת מאוזנתתחת טיפול פומי,פרפור פרוזדורים מטופל בקומדין. אוסטאופורוזיס מטופל באקטונל מזה פחות משנה. באולטרסאונד בטן לא נמצאו ממצאים פרט לציסטותכליתיות.קולונוסקופי וירטואלית תקינה.נוגדנים לצליאק תקינים, ב-ct עם חומר ניגוד נראו שינויים טרשתיים בותין הבטני וענפיו, ערמונית מוגדלת, ציסטות קורטיקליות פשוטות בכליות. אני מיואש מהרגשת הבחילה התמידית. אשמח ביותר אם תוכלו לעזור לי, בכבוד רב, מרטין.

01/12/2009 | 22:25 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום מרטין ראשית, חשוב למצות את הבירור הרפואי. במידה והבדיקות תקינות (או במקביל) ניתן לטפל באמצעות צמחים סיניים ודיקור בכאב ובתחושה הרעה. פנה אלי לקבלת מידע נוסף. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית