כאב ראש בצד ימין קדמי בילד בן 9

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

01/11/2009 | 11:41 | מאת: ג'קי

הבן שלי בן ה- 9 סובל מכאב ראש בצד ימין קדמי כבר שבועים. הוא מאושפז ועד כה שללו: שפעת חזירים, סינוסיטיס, לחץ תוך גולגלתי, ועשו לו CT ואיאיגי ואנחנו בדרך ל-MRI . הוא לוקח כדור נקסין פעמים ביום וזה מקל לו קצת את הכאב. האם יש לכם רעיון אבחון והצעות להמשך טיפול? תודה, ג'קי

01/11/2009 | 23:51 | מאת: מוטי צ'חנובר

ג'קי שלום רב כרגע יש למצות את הבירור הרופאי ע"מ להגיע לאבחנה מדויקת למקורו של כאב הראש. במידה והבדיקות תקינות ויאובחן כאב ראש מסוג זה או אחר ניתן לטפל בדיקור סיני ובדרך כלל בהצלחה. למידע ספציפי פני אלי בדוא"ל. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית