ניתוח חזה בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

03/05/2017 | 09:21 | מאת: זהבית

היי אני בת 28 אחרי שתי לידות עם חזה מרוקן וקטן , אני שוקלת לעבור הגדלת חזה האם ניתן לעשות זאת בהרדמה מקומית ? האם הרדמה כללית היא מסוכנת ?? יש תת פעילות של בלוטת התריס האם זה משפיע ? איך אפשר להתגבר על הפחד מההרדמה כללית והאם לחץ לפני הניתוח עלול לפגוע בהרדמה ? הרי גוף ונפש קשורים . אשמח לתשובה

שלום רב, ניתן לבצע ניתוחים בחזה בהרדמה מקומית אולם על מנת לבצע זאת מבצעים טשטוש שמשמעותו הרדמה קצרה ללא שימוש במכונת הנשמה. כך שלדעתי היתרון המושג בכך הוא קטן והגיוני יותר לבצע ניתוחי חזה בהרדמה כללית שהיא בטוחה. (במידה ואין בעיות בריאות) בעזרת הצוות בחדר ניתוח תעברי זאת ללא בעיה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים