נוירופיברומטוזיס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/12/2007 | 10:22 | מאת: א

יש לי נוירופיברומטוזיס שפגע בי ברגל, שאלתי בזמנו רופא אם אני יכול לתרום דם, והוא אמר שכן. רציתי לוודא שזה באמת נכון.

11/12/2007 | 14:13 | מאת: עינת מי-דן

הי א' ראשית כל הכבוד על היוזמה לתרומת דם! לאחר בירור מעמיק ושיחה עם בנק הדם בתל השומר והמעבדה ההמטולוגית במד"א מתברר כי במקרה של נוירופיברומטוזיס אפשר לתרום דם רק אם הגידולים הם על פני העור ולא פנימיים כלומר נוירופיברומטוזיס Type 1. מקווה שזה עונה על שאלך, אך במידה ולא ניתן ליצור קשר עם ד"ר גנדלמן האחראית במד"א ולברר יותר לעומק (03-5300400) בהצלחה עינת

26/03/2008 | 02:26 | מאת: י א

יש לי n.f1 וגם ms השאלה למה מקרים כאלו קימים והאם ממולץ לי טופול כימותרפי אני מאוד התקפי ואם כן איזה אני מטופל אצל כמה נוירולוגגים והם לא ממש יודעים מה לעשות איתי כרגע אני מטפל רק בטרשת ואני לא מקיר נוירולוגים לנוירופיברימטוזיס קונו אותי בוקשה אני מאזור ת א

מנהלי פורום פיזיותרפיה