רגישות מעל הטרוכנטר השמאלי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

31/03/2008 | 07:00 | מאת: פנינה

הרופא האורטופד הפנה אותי לפיזיוטרפיה בגלל כאבים בירך השמאלי מה שהבנתי שזה נקרא בורסטיס טרוכנטרית - אבל זה יקח זמן רק בעוד 10 ימים - אין כרגע מקום - ברצוני לדעת - איזה סוג של פיזיוטרפיה עלי לעשות כלומר בבית - אשמח לקבל עצה ממכם - תודה המשך יום טוב.

31/03/2008 | 12:30 | מאת: זהבה טישלר

פנינה שלום, בשלב ההמתנה לטיפול מומלץ להימנע מפעילות הגורמת להופעת הכאב,אין צורך לבצע תרגילים. הפיזיותרפיסט יבצע בדיקה קלינית ויחליט לגבי הטיפול המתאים.

31/03/2008 | 17:48 | מאת: חיים

תעשי הרבה קרח/קומפרסים כדי להוריד את הדלקת....עובד שיגעון....

03/04/2008 | 08:52 | מאת: פנינה

חיים השאלה לי אליך קומפרסים של קרח וזה עובר? האם לא קיבלת פיזיוטרפיה האם היו לך כאבים? אני מרגישה כאבים שמושכים לי לרגל וסליחה עד הטוסיק - גם אתה כך הרגשת?

מנהלי פורום פיזיותרפיה