טיפול בקבוצות- יוגה ופיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

20/04/2011 | 10:36 | מאת: יוגה

שלום, אני מסיימת בקרוב קורס מורים ליוגה לילדים בוינגייט ומתרגלת יוגה למעלה מחמש שנים (איינגר יוגה- שהיא יוגה מדויקת שמתמקדת בגוף, וממנה התפתחה היוגה השיקומית). מאחר ולפחות על פניו החיבור בין תחום היוגה לפיזיותרפיה (שנראה לי מקצוע מרתק!) נראה טבעי רציתי לדעת אם ישנו טיפול פיזיותרפי בקבוצות לאוכלוסיות מסוימות, ואם ישנו כיום חיבור בין שני התחומים? אני מאד מתעניינת בתחום והייתי שמחה להתפתח לכיוון כזה. יש לציין כי יש לי ידע בסיסי באנטומיה ופיסיולוגיה ונבחנתי על קורסים בתחום. תודה וחג שמח, יוגה

28/04/2011 | 14:14 | מאת: שלי אהרוני

יש הרבה פיזיותרפיסטים עם ידע ביוגה, ואלו משתמשים ביוגה ככלי נוסף לטיפולי הפיזיותרפיה האחרים. טיפולי פיזיותרפיה בקבוצות נעשים להרבה תחומים, משיקום, קבוצות במכון, הדרכה לתינוקות ועוד.

מנהלי פורום פיזיותרפיה