בלט דיסק בצוואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/04/2011 | 19:19 | מאת: דרור

יש לי בלט דיסק בין חוליות C5 ו- C6, הגורם לחץ ובעקבות זאת כאבים בלתי נסבלים בכתף ויד ימין. ניסיתי בעבר פיזיוטרפיה, טווינא, דיקור, אולטראסאונד וחימום, דבר לא עזר. אני עומד להגיע לייעוץ אצל אורטופד מומחה בעוד שבועיים. האם יש אפשרות לפתרון הבעיה ללא ניתוח? תודה, דרור.

לקריאה נוספת והעמקה
04/04/2011 | 14:05 | מאת: שלי אהרוני

במידה והדיסק בבלט ולא פרוץ, ניתן לנסות את שיטת אלכסנדר לשיפור היציבה. אולי זה יעזור ויקל על הכאבים. ניתן גם לנסות מרפאת כאב. תרגיש טוב.

04/04/2011 | 17:24 | מאת: eti

לפני 3 שנים בזמן מאמץ יתר, הופיע לי כאב עד בשיכמה ימינית ולא הרגשתי את יד שמאל, נעשה לי MRI ונמצאה פריצת דיסק פנימית, מאז אין לי תחושה בשתי אצביות 1-2 ואני סובלת מכאבי צוואר , ראש ושכם ויד שמאל. פרט לשיכוך כאבים אני צריכה לעשות מידי בוקר מתיחחות אחרת קשה לי לתפקד, האם יש לך עוד המלצות?

06/04/2011 | 19:05 | מאת: גבעון פלד

הי דרור אני ממליץ לך בחום לנסות את השיקום האורטופדי המתמקד במערכת התנועה של הגוף ובכך מפחית את הלחץ העצבי,הכאבים וההקרנות

מנהלי פורום פיזיותרפיה