צוואר נוטה לכיוון מטה בהליכה ובישיבה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/02/2011 | 18:46 | מאת: גיל

בני כבן 18 הוא הולך כאשר צווארו מכופף כמו כן נוטה לשבת גם כן שצווארו מכופף. אורטופד בכיר שראה זאת וצילומי רנטגן נלווים השתמש במונח כפפת והציע לשפר את היציבה באמצעות פיסיותרפיה. כמו כן בני נוטה לשחרר את הצוואר ע"י תנועה סיבובית בה הוא שומע קליקים/קנקים. מה מוצע לעשות ?

13/02/2011 | 11:53 | מאת: שלי אהרוני

גיל שלום מומלץ לפנות לבדיקת פיזיותרפיסט לגבי היציבה, והוא יתאים לבנך תרגילים לשיפור היציבה לפי הצורך. בנוסף ימליץ על פעילות גופנית שתתאים לבעיה.

13/02/2011 | 14:29 | מאת: גיל

תודה על תשובתך, האם יש צורך בפיסיותרפיסט מתמחה בתחום מסוים ? אם יש לך שמות אשמח לקבל .

מנהלי פורום פיזיותרפיה