פציעת ספורט

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/12/2007 | 10:48 | מאת: טל

שלום, רציתי לקבל המלצה על פיזיותרפיסט או על מקום (שעובדים בו פיזיותרפיסטים) המתמחה בפציעות ספורט, באזור המרכז. תודה

09/12/2007 | 11:50 | מאת: עינת מי-דן

הי טל במרכז לרפואת ספורט בוינגייט קיים מכון פיזיו' לפגיעות ספורט,מכיוון שאני שייכת לצוות המטפלים שם אני כמובן לא כל כך אובייקטיבית. אני יודעת שגם לקופ"ח מאוחדת יש מכון בת"א המטפל בפגיעות ספורט ("מאוחדת ספורט") וכן מספר מטפלים פרטיים. אם אדע באיזה ענף ספורט מדובר אולי אוכל לעזור יותר? עינת

מנהלי פורום פיזיותרפיה