בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/10/2009 | 17:08 | מאת: דן

בהמשך לתשובתך:לשאלתי "הסבר" מיום 10-27- 2009 התרגיל שאתה מבצע מפעיל את שרירי חגורת הכתפים אך אינו מחזק אותם אלא שומר על המצב הקיים. כדי לחזק עליך לעבוד כנגד התנגדות. ז"א שחייה שהמיים מתנגדים כביכול אזי אם יחזיק בכל יד משקולת קלילה אפילו 300 גרם זה יחזקם? תודה

02/11/2009 | 09:00 | מאת: שלי אהרוני

שחיה היא בהחלט מומלצת לחיזוק שרירי חגורת הכתפיים, שרירי הגב, בטן,רגליים ועוד. התרגיל המתואר עם משקולות מחזק בעיקר את שרירי החזה ומייצב את חגורת הכתפיים. ככל שתעלה במשקלים- בהדרגה, או עלייה במספר החזרות- תעלה עומס ותחזק יותר.

מנהלי פורום פיזיותרפיה