תת נקע ופרקינסון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/09/2009 | 20:28 | מאת: רותי

יש לי תת-נקע מולד בחוליות הצוואר בין C1 ל-C2 . אובחן בבדיקת MRI . בעבודה מאומצת עם ראש כפוף הומלץ לי להשתמש בצווארון+ תרגילים קבועים. לפני כ-9 שנים אובחנתי כחולה במחלת הפרקינסון והנוקשות שנגרמת כתוצאה מהמחלה מגבירה את הנוקשות והרגישות באיזור זה. האם יש טיפול פזיוטרפי שיכול להקל על הכאבים ?

13/09/2009 | 11:51 | מאת: שלי אהרוני

רותי שלום. קיימת אפשרות לטיפול פיזיותרפי שיכלול הורדת כאבים על ידי טיפול ברקמות רכות ושימוש באלקטרותרפיה. יתכן ואפשר גם לרענן/ להוסיף תרגילים. בברכה, שלי

מנהלי פורום פיזיותרפיה