אוסטאופורוזיס-שחיה,

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

30/07/2009 | 14:58 | מאת: יעל

מדוע לא ממליצים ו\או מפנים לטיפולים במים....?? התעמלות במים....?? הרי בגילאים בוגרים הרבה יותר קל להיתעמל במיים,אז למה לא להפוך זאת כטיפול קבוע מבוקר...?

02/08/2009 | 08:50 | מאת: זהבה טישלר

יעל שלום. טיפולים במים מהוים טכניקה טיפולית בפיזיותרפיה ומיושמים בהתאם לצורך. למיטב ידיעתי, קופות החולים מאפשרות לקבל מספר מוגבל של טיפולי הידרותרפיה. מעבר לכך קיימות קבוצות התעמלות במים שניתן להצטרף אליהן באופן פרטי. התעמלות במים הוכחה כיעילה בהאטת תהליך התפתחות אוסטאופורוזיס.

02/08/2009 | 09:07 | מאת: יעל

תודה לתשובתך,אני מבינה שאקבל הפניה מהפיזוטרפיה,או מרופא המשפחה......?

מנהלי פורום פיזיותרפיה